Nya rullstolar kom lagom till Holi

BAS i Sverige är inte den enda källan till stöd för BAS i Nepal. Det är bra, det gör verksamheten mindre sårbar. Det senaste resultatet av samarbetet med andra organisationer är tre rullstolar, specialdesignade för att passa tre av de boende på härbärget. Den anpassade utformningen gör dem extra bekväma för användarna.

 

Rullstolarna anlände lagom till Holi-festligheterna. Holi är en vårfest som firas av hinduer världen över, bland annat genom att kasta färgat pulver eller vatten på varandra och äta god mat. Så gjorde man även på härbärget.

 

Du kan hjälpa BAS hjälpa Nepals svagaste, som människor med funktionshinder. Det finns flera sätt att ge på.

 

BAS Swish 123 562 72 45

 

BAS Bankgiro 434-9866

 

BAS Handelsbanken Kontonummer: 6757-754400522

 

 

Du kan också bli månadsgivare och skänka långsiktig trygghet åt BAS Nepal. Läs hur du blir det här.

 

Vill du bidra genom att arbeta som volontär för BAS Nepal finns det mer information här.