Mer om gränskonflikten i Nepal

I lördags hade DN en intressant artikel om hur oenigheterna om den nyligen antagna grundlagen i Nepal har lett till konflikter vid gränsen till Indien, vilket i sin tur lett till problem med att få in viktiga förnödenheter som bränsle och läkemedel. Situationen förvärras av vinterns ankomst, och de nödställda som finns i jordbävningsdrabbade delar av landet riskerar att inte nås av den hjälp de så väl behöver. Du kan läsa artikeln här.

BAS Sverige kan inte göra något för att lösa gränskonflikten, men vi kan hjälpa BAS Nepal att möta de höjda priser på många varor som den kraftigt minskade importen innebär. Alla bidrag gör skillnad. Det finns flera sätt att skänka pengar på.

BAS Swish 123 562 72 45

BAS Bankgiro 434-9866

BAS Handelsbanken Kontonummer: 6757-754400522

Vill du bidra genom att arbeta som volontär för BAS Nepal finns det mer information här.