Regn försvårar renoveringsarbetet i Nepal

Rita berättar i sin senaste rapport att Kathmandu fortsatt plågas av efterskalv med varierande intensitet. Nu har även monsunen kommit och det har regnat hela nätterna i över en vecka vilket sätter käppar i hjulen för alla reparationer och byggnadsarbeten. Goda nyheter är att det tillfälliga skyddet vid jordbruksmarken är färdigställt för patienter. BAS handikappade barn har haft det svårt och kämpat med kräkningar, diarréer och svårläkta sår i värmen. Några av barnen har därför fått flytta tillbaka till härbärget. Just nu är barnen och patienterna uppdelande och bor både på härbärget och i det nya skyddet. På härbärget går renoveringsarbetet framåt, men takten framöver kommer bero på vad regnet tillåter…
photo5-2photo8-2photo4-2

Du kan bidra till återuppbyggnaden av BAS! Alla gåvor gör skillnad. Märk betalningen med ”Jordbävning”.

BAS Swish 123 562 72 45

BAS Bankgiro 434-9866

BAS Handelsbanken Kontonummer: 6757-754400522