Handskerydsskolan gör det igen!

Elever, föräldrar och personal vid Handskerydsskolan i Nässjö fortsätter att stödja BAS. Sedan jordbävningens utbrott har engagemanget varit extra stort.
Elever i årskurs 3 har med stort intresse följt nyhetssändningar och varit uppdaterade på bloggen BAS in Sweden. Tillsammans med sin lärare läser de högt i klassen vad som händer och har dialog om detta. Många funderingar finns hur barnen på härbärget klarar att bo utomhus så länge och hur barnen med utsatta sjukdomar mår.
Hand to Hand armbanden är mycket uppskattade gåvor till vad som just nu är akut på härbärget. Flera av skolbarnens familjer har skaffat armbanden och barnen visar stolt upp sina händer med BAS SWEDEN NEPAL.
Vid mitt senaste besök, på min före detta arbetsplats, gläder det mig att flera av skolans personal bär de röda armbanden och gärna stöder BAS med en extra slant eller sjal i vårens härliga pasteller. Innan barnen i trean får sitt välbehövliga sommarlov tränar de sin engelska med att skriva till barnen på härbärget och det blir säkert några härliga teckningar.
Varma hälsningar före detta klasslärare Else-Britt Leiner