Mot värmen

I morgon åker vi till Chitwan, som ligger i Nepals södra del. Nepal har inte mindre än fem olika klimatzoner, och Chitwan tillhör den subtropiska zonen. Det innebär att vi kommer att få det lite varmare vilket ska bli skönt. Det ska även bli skönt att få andas lite renare luft än Kathmandus avgas- och dammrika luft. Vi kommer att åka tillsammans med Rita till hennes hemort. Där kommer vi att få delta i firandet av Sarasuti, som är en hinduisk gud för utbildning om vi förstått saken rätt. Det ska bli mycket spännande, och vi lovar att berätta om det på bloggen när vi är tillbaka.

När vi ändå är i Chitwan tänker vi passa på att åka på egen hand till Chitwans nationalpark för ett par dagars turistande. Kanske kommer det en bild av en tiger på bloggen om ett par dagar, så håll ögonen öppna!

/Gunnar och Lina