Brahamasthani Awareness Society behöver er hjälp akut!

20 juni 2011

För tillfället har BAS sin verksamhet i ett hus nära sjukhuset. Detta hus är bara till låns. Målet är att nu kunna köpa en tomt i närheten av sjukhuset och där kunna bygga sitt eget hus och slippa flytta runt verksamheten.

Den aktuella tomten är billig i jämförelse med marknadspriset och det ligger på bästa läge nära sjukhuset och möjligheter som denna växer inte på träd. När tomten väl är köpt är det lättare att samla in pengar för själva husbygget. Många rika personer kan tänka sig att bidra med ett rum och få det uppkallat efter sig. Den svåra utmaningen just nu ligger i att köpa tomten.

Mannen som idag äger tomten är villig att ge BAS lång betalningstid för att hinna samla in alla bidragen från de olika sponsorerna. Men vi måste betala 100 000 SEK inom två max tre veckor. Idag finns det ca 30 000 SEK och det saknas alltså 70 000 SEK.

Tomten kostar: 730 000 SEK
Hittills betalat: 100 000 SEK

Insamlat från affärsmän: 200 000 SEK

Insamlat från doktorer: 50 000 SEK
Insamlat från Nabil Bank: 50 000 SEK

Kvar att samla in: 330 000 SEK varav 100 000 SEK ska betalas inom ett par veckor.

Alla bidrag oavsett storlek mottages tacksamt. Många bäckar små… det finns inte för små bidrag, allt är lönt!

Om du kan tänka dig att hjälpa till så kan du sätta in valfritt belopp på:

BG 434-9866

Vid intresse av att hjälpa oss aktivt, skriv ett mail till bidra@basinsweden.org. Alla bidrag, såväl arbete som rent ekonomiska, mottages med största tacksamhet! Det finns även möjlighet att bli månadsgivare.