Nytt år, nya utmaningar!

15 januari 2011

Ett nytt år har börjat och för BAS innebär det allt från en flytt till ett nytt härbärge i Kathmandu till en ny grafisk profil.

Eftersom hyreskontraktet löpt ut på huset i Kalanki i Kathmandu så söker Rita med ljus och lykta efter en ny lokal som ligger närmare alla de sjukhusen som BAS dagligen besöker. Vi hoppas att ett nytt hus hittas inom kort då utflyttnignen måste ske innan februari månadsslut. Mannen som idag står för BAS härbärges hyra kommer att fortsätta med detta även efter flytten. Detta är en stor lättnad för hela verksamheten och bidrar till att den kan fortsätta att utvecklas.

Den nya grafiska profilen är äntligen här! Ett stort tack till Art Director Astrid Telander som har hjälpt BAS med detta! Fortsättningsvis kommer all kommunikation från BAS att ha samma grafiska utseende och vi arbetar vidare på att utveckla hemsidan.