Pabitra Devi Bam läker på härbärget

Pabitra Devi Bam är 64 år och har en stor familj på 15 personer hemma i Kailali, 14 timmars bussresa från Kathmandu. Hon blev akut sjuk i slutet av 2017 och remitterades till Kathmandu för behandling. Där upptäckte läkarna att Pabitra Devi Bam hade tarmproblem som krävde en operation. Efter att hon skrivits ut från sjukhuset bodde hon på härbärget under den tid hon behövde hjälp med att läka såret från operationen. Hennes son var med henne.

Du kan hjälpa BAS hjälpa människor som Pabitra Devi Bam. Det finns flera sätt att skänka pengar.

BAS Swish 123 562 72 45

BAS Bankgiro 434-9866

BAS Handelsbanken Kontonummer: 6757-754400522

Du kan också bli månadsgivare och skänka mer långsiktig trygghet åt BAS Nepal. Läs hur du blir det här.

Intresserad av att bidra med din tid och kompetens? Läs mer om att vara volontär här.