Litet hjärta väntade på operation på härbärget

Santosh Karki är ett år gammal. Han är från Siraha, 18 timmars bilresa från Kathmandu. Redan när han föddes förstod läkarna att något var fel, han grät inte. Det visade sig att han hade ett hål i hjärtat.
Han kom till Kathmandu för att opereras, men fick lunginflammation och då går det inte att genomföra ett så omfattande ingrepp på ett så litet hjärta. Under tiden han fick behandling för lunginflammationen och väntade på operationen bodde han på härbärget.

Du kan hjälpa BAS hjälpa människor som Prem Rana. Det finns flera sätt att skänka pengar.
BAS Swish 123 562 72 45

BAS Bankgiro 434-9866

BAS Handelsbanken Kontonummer: 6757-754400522

Du kan också bli månadsgivare och skänka mer långsiktig trygghet åt BAS Nepal. Läs hur du blir det här.

Intresserad av att bidra med din tid och kompetens? Läs mer om att vara volontär här.