Eksjöförening vandrade för BAS

Organisationen Inner Wheel finns i en stor del av världen. Dess motto är vänskap, hjälpsamhet och internationell förståelse. Inner Wheel Club i Eksjö valde att på månadsmötet i september göra en insats för BAS in Sweden and in Nepal. En del av medlemmarna gjorde en vandring, ”Walk for Woman”.
I den fina sensommarkvällen grillade vi korv och njöt av underbar natur och trevlig samvaro. Gåvor samlades in till BAS. Jag informerade om BAS härbärge i Kathmandu och att gåvoinsats nu bland annat behövs till byggnation för barn med funktionshinder. Dessutom var det inspirerande att berätta att min man Göran och jag åker till Kathmandu under några veckor i höst. Jag är så tacksam över att ha goda vänner i detta vackra land Nepal.
Mvh Else-Britt Leiner
Att engagera en förening man är med i, eller företag man driver eller jobbar för, eller vänner och bekanta i BAS arbete är ett sätt att stötta fattiga i Nepal. Information att sprida hittar du här på hemsidan. Vill du ha broschyrer eller kanske har plats för en mindre utställning, hör av dig till info@basinsweden.org.
Insamlade pengar kan förmedlas på flera sätt.
BAS Swish 123 562 72 45
BAS Bankgiro 434-9866
BAS Handelsbanken Kontonummer: 6757-754400522

Du kan också bli månadsgivare och skänka långsiktig trygghet åt BAS Nepal. Läs hur du blir det här.

Vill du bidra genom att arbeta som volontär för BAS Nepal finns det mer information här.