Äntligen framme

Nu har vi till slut klarat av att ta oss till BAS härbärge i Kathmandu. Det var inte helt lätt att lyckas med, visade det sig. Vårt flyg gick från Arlanda, och första stopp på vägen var Doha i Qatar. Efter några ganska händelsefattiga timmar fortsatte vi mitt i natten mot Kathmandu. Ungefär tjugo minuter ifrån Kathmandus internationella flygplats vände planet, eftersom det var ”operational difficulties” på flygplatsen. Istället flög vi till Indien och landade där ett tag. Bildbeviset på att vi nu även varit i Indien ser ni här nedan.

Bildbevis på att vi varit i IndienVi blev hämtade av strålande glada Rita och Ramesh, som driver härbärget, och kände oss väldigt varmt välkomnade och efterlängtade. När vi kom till härbärget, fem timmar försenade, mötte oss ännu en välkomstkommitté bestående av några av barnen på BAS. Så nu har vi börjat lära känna folket på BAS och komma in i rutinerna så smått.