Ibland när vi är generösa på små, nästan osynliga sätt kan det ändra någon annans liv för alltid. Genom att stödja BAS ekonomiskt som gåvogivare och/eller som BAS-fadder blir du samhällsbyggare i Nepal och tillsammans gör vi stor skillnad.

Har du någon som du vill göra lite extra glad – kanske är det dags för en julklapp, födelsedagspresent, bröllopsgåva, en namnsdagspresent eller en trevlig överraskning i vardagen? Välj något eller några av BAS fina gåvokort här nedan, ladda ner och gör sedan en insättning enligt några av tre nedanstående alternativ. Du kan även höra av dig till oss på info@basinsweden.org så kan vi skicka ett eller flera kort enligt ditt önskemål.

Betala till BAS bankgiro

Gör helt enkelt en vanlig inbetalning via din bank till vårt bankgiro. Numret du ska använda är 434-9866. Vill du ha ett gåvokort skickat till dig så märk din inbetalning och kontakta oss sedan på info@basinsweden.org så skickar vi gåvokort till dig med posten. Om du själv vill skriva ut så hittar du våra gåvokort för nedladdning här under.

Betala till BAS Paypal

Med PayPal kan du betala med kort för dina gåvor. Klicka på knappen här nedan så kommer du till vår PayPal-sida där du själv administrerar betalningen via deras system. Vill du ha ett gåvokort skickat till dig så märk din inbetalning och kontakta oss sedan på info@basinsweden.org så skickar vi gåvokort till dig med posten. Om du själv vill skriva ut så hittar du våra gåvokort för nedladdning här under.

Ladda ner BAS Gåvokort

Varje krona går oavkortat till BAS i Nepal och kommer att ge behövande mat, mediciner, blöjor, kläder, utbildning….

På grund av jordbävningen 25 april 2015 gör vi en stor insamling för att reparera härbärget så att BAS Nepal ska kunna ta emot och hjälpa jordbävningens offer, de skadade och sjuka. När du hjälper BAS hjälper du Nepals mest utsatta och fattiga.

 

gåva 1 Ladda ner Gåvokortet Jordbävningen här!

(ensidigt)

 

 

 

gåva 1Ladda ner Gåvokortet Jordbävningen här!

(tresidigt)

 

 

 

 

gåvokort

Ladda ner Gåvokortet här!

(tvåsidigt)

 

 

 

 

 

 

Vill du ge mer?

Om du vill ge mer än en enskild gåva så kan du bli BAS-fadder – genom att skänka motsvarande en lunch i månaden ger du en veckas vistelse på BAS härbärge åt människor som lever med sjukdom och i fattigdom! På vår sida för BAS-fadderskap kan du läsa mer om hur du kan bli en av våra månadsgivare.