BAS härbärgerar 600 personer i nöd varje år. BAS hjälper och vägleder 140 000 personer med guidning i det snåriga sjukvårdssystemet, hjälp med mediciner och hjälpmedel. Som månadsgivare blir du en stolt BAS-fadder och möjliggör att BAS kan driva på samhällsbyggandet  i Nepal.

CIMG9790

BAS-fadder

Som BAS-fadder skänker du en valfri summa i månaden som oavkortat går till behövande i Nepal. Genom att exempelvis skänka motsvarande en lunch i månaden ger du
en veckas vistelse på BAS härbärge åt människor som lever med sjukdom och i fattigdom.

BAS - fadder kort

Om du vill bli BAS-fadder så skänker du månadsvis via autogiro. Här nedan kan du antingen anmäla ditt autogiro med ditt Bank-ID eller skriva ut autogiroblanketten och skicka till Maria Leiner, Monbijougatan 3, 211 53 Malmö.

Anmäl dig till autogiro

Vill du istället ge en enskild gåva?

Vill du istället ge en gåva, du kanske har någon som du vill göra lite extra glad – eller är det dags för födelsedagspresent, bröllopsgåva, julklapp, namnsdagspresent eller en trevlig överraskning i vardagen? Vi har tagit fram gåvokort för precis detta ändamål och du kan köpa dessa via både bankgiro och PayPal. På “Ge en gåva”-sidan kan du läsa mer om hur du går tillväga!